Najnovšie recenzie zo sekcie Mikronáradie
- kvalita
- výhodou je pružný nástavec, takže manipulácia pri práci je veľmi dobrá a presná
Maximálna spokojnosť , vzhľadom na to ze o triedu vyšší je uz len Rupes v 4-5 násobnej hodnote je toto super alternatíva . Maximálna spokojnosť z produktom , presne podla očakávaní .
- Pomer kvalita / cena
- naparádu
- dobrá cena,
- Ľahký, variabilný,
- brúsi nože na 100%
- sekeru tiež na 100%
- dá sa brúsiť sekera len od značky fiskars,moja stará tam nepasovala
- Super
Rozhodla som sa na zaklade recenzii a som maximalne spokojna.
dobre ostrí
Super vie nabrúsiť s min. množstvom námahy
- super
značka fiskars je zaručená
- Bohate prislusenstvo za dobru cenu
- Rychla vymena nastrojov s "EZ Twist"
- Dostatocny vykon na jemne veci a modelarstvo ale i narocnejsiu pracu
- Prehladne usporiadany kufrik
- Sklucovadlo mohlo byt univerzalnejsie, ale da sa upgradovat
- Vyssi hluk pri max. otackach, no vzhladom k typu motoru a v porovnani s "cinou" OK
Skvely
- variabilné použitie v závislosti od použitých nádstavcov
- vzhľadom na kompaktné rozmery dokážete pracovať v miestach, kam sa s bežným náradím nedostanete
- ohybný hriadeľ súčasťou balenia
- nastaviteľné otáčky
- dodané v kufríku
- málo druhov nádstavcov v základnom balení, treba dokúpiť
- umiestnenie tlačidla na zaistenie skľučovadla (intuitívne ho chcete stlačiť pre vypnutie prístroja)
Zariadenie využívam predovšetkým na drobné domáce práce v byte. Po dokúpení nádstavcov široká možnosť použitia prístroja. Ľahko opracujete miesta so zlou prístupnosťou. Nevýhodou je, že zo začiatku som mal nutkanie prístroj vypnúť tlačidlom, ktoré slúži na zaistenie skľučovadla, kvôli výmene nástrojov. Tlačidlo je umiestnené na mieste, kde by ste očakávali zapínanie a vypínanie prístroja.
Kvalitny brusny kamen
- slušné prevedenie
spokojný
- Kvalita Dremel opäť nesklamala. Máme od nich už viacero náradí tejto značky. Odporúčame.
- dobry aj na kuchynske noze
- zatial ziadne
skusal som zatial kuchynske noze ktore som nevedel nabrusit klasickym V ostricom a som spokojný. sekru som neskusal
- kvalitna vrtacka.
- pre moje pouzitie idealny rozsah otacok
- presny chod, relativne ticha
- vyborne sklucidlo
- vysoky vykon
- Oproti sestre FBS 12/E je hlucnejsia a tazsia. Originalne napajacie zdroje Proxxon su vsak tak drahe, ze som sa rozhodol prejst na 220V naradie a nelutujem
Odporucam
Zobrazujem 161 - 180 zo 243 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...13 Ďalšie »